< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur

Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur
  • Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur
  • Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur
  • Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur
Staat: Nieuw in verpakking
Bouwjaar: 2019
Levering: ophalen & verzending mogelijk
Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur

IJsmachines voor optimale koeling

Voor het optimaal koelen van etenswaren of medische middelen is een ijsmachine de oplossing. Koelen met ijs zorgt ervoor dat producten vers blijven en op temperatuur, zonder dat ze uitdrogen. Een ijsmachine biedt dus niet alleen koeling, maar ook bevochtiging. Wat uw ijs behoefte ook is, Safecold Beveiligingstechniek B.V. heeft de oplossing.

Verschillende soorten ijsmachines

prijs op aanvraag.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak . Bel met onze adviseur S.J. Ramautar +31(0)756871051

Informatie hierover, gelieve telefonisch (+31) 0756871051 prijs op aanvraag. Vrijblijvend offerte aanvragen.

Op het gebied van ijsmachines is veel mogelijk en is de keuze groot. In de eerste plaats zijn er verschillende soorten ijs, zoals ijsblokjes, scherfijs, schilferijs en nugget ijs. Elk geschikt voor specifieke toepassingen in diverse branches. IJs in de vorm van ijsblokjes is zeer waarschijnlijk de bekendste vorm en wordt meestal gebruikt om dranken langdurig te koelen. Scherfijs, schilferijs en nugget ijs zijn wellicht minder bekende vormen, maar worden veel gebruikt in horeca, ziekenhuizen, bakkerijen, laboratoria en de vlees- en visverwerkingsbedrijven.

Voordelen van scherfijsmachines

Scherfijs wordt gebruikt om producten te koelen tijdens transport of opslag en heeft een temperatuur van tussen de -10 įC en -5įC. Scherfijs wordt ook wel droogijs genoemd, omdat het bijna helemaal bevroren is als het de ijsmachine uitkomt. Scherfijs is eenvoudig te doseren en zorgt voor een goede verdeling in de warmte overdracht. Producten zoals verse vis worden vaak ook gepresenteerd in scherfijs.

Voordelen van schilferijsmachine

In tegenstelling tot scherfijs, wordt schilferijs ook weel 'nat ijs' genoemd. Deze bijnaam komt van de lagere temperaturen die het ijs heeft, namelijk tussen de -1 įC en de 0įC. Schilferijs is daarom ook maar voor 70 vroren en is daarom ook een stuk goedkoper. Schilferijs wordt bijvoorbeeld veel gebruikt om producten vers te houden, zoals bij buffetten of bij voedselvitrines. Voor iedere toepassing is dus weer ander soort ijs gewenst.

ijsmachines

Safecold Beveiligingstechniek B.V. levert, plaatst en onderhoudt ijsblokjesmachines, scherfijsmachines en schilferijsmachines voor commerciŽle en industriŽle doeleinden ťn in alle soorten en maten. Wij maken bijvoorbeeld veel gebruik van de milieuvriendelijke ijsmachines van Safecold, die naast milieuvriendelijk ook nog eens zeer eenvoudig zijn in gebruik. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze ijsmachines.

Reparatie of onderdelen ijsmachine nodig?

Bent u op zoek naar onderdelen ijsmachine of is er onderhoud of een reparatie nodig? Wilt u meer informatie over de installatie van grote ijsmachines? Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook indien u problemen ervaart met uw huidige ijsmaker kunt u ons altijd bellen, (+31)0756871051 of mailen voor een technisch advies en of reparatie.

Kijk voor meer informatie op: http://wwww.safecold.nl

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Industrieel Scherfijsmachines 3/4 tot 12 ton Scherfijs per 24 uur N.O.T.K.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?