< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc

koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc
  • koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc
  • koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc
  • koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc
Levering: bezorging mogelijk
Safecold B.V. OfficiŽle Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, BelgiŽ, Duitsland,
Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar)Safecold Koeltechniek is een full service winkelinrichter met alle mogelijkheden voor koeling, vriezen , airconditioning en luchtbehandeling, sinds 2000 Actief en een eigen koelmeubelfabriek met vele modellen.Plaat koeling, geforceerde koeling, wandkoelmeubelen voor vlees, vis, Agf groente en fruit, delicatessen, rauwkost, horeca, traiteur , kaas , bakkerij etc.
Safecold Koeltechniek En Vriestechniek levert maatmeubelen voor konfektie prijzen, vraag vrijblijvend offerte,zie ook onze website.Koeltoonbanken, wandkoelmeubelen, diepvrieseiland, koelkast, vrieskast, koelwerkbanken, diepvrieswerkbanken, rauwkostkoeltoonbanken, airconditioners, eigen technische dienst, degelijke garantie en nazorg ook in belgie.
Door ons brede assortiment hebben we voor elk koelprobleem de juiste oplossing. U kunt bovendien vertrouwen op de hoge kwaliteitseisen die wij aan de door ons geleverde producten stellen.


Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en/of vriesinstallatie, die uw producten op de juiste temperatuur houden. Natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw koelapparatuur en koelinstallaties.
Wij sluiten graag een onderhoudscontract met u af, waarmee niet alleen de levensduur van uw koelinstallatie wordt verlengd, maar ook de probleemloze werking ervan. Wij kennen diverse Service Level Agreements.
Tijdens kantooruren staat een goed geoutilleerd call-center gereed om uw storingsmelding aan te nemen en te verwerken in een modern geautomatiseerd planningsprogramma. Dit systeem staat continue in verbinding met onze landelijk verspreide servicemonteurs. Ook buiten kantooruren en in het weekend staan wij voor u klaar.


Koeltoonbanken uitsluitend nieuwe modellen uit eigen fabriek, compleet geplaatst en aangesloten.

Er is al een koeltoonbank met plaatkoeling vanaf 2.890 euro per meter !


Beschrijving

Oplossen van storingen aan; koelcel, vriescel, airconditioning, ijsblokmachine, koelwerkbank, vrieswerkbank, koelbuffet, koeltoonbank, wandkoeling, koelvitrine, koeleiland, biertap, bierkoeling, bierkoeler, koelmotor, koelkast, vrieskast, airco-systemen, airconditioning, Garneer werkbank, David tap, Gamko koelingen, ijsblokjesmachine, plaatkoeling.

wij bieden u o.a.:
- Wandkoeling
- Toonbank/koeltoog
- Koelvitrine
- Koel werkbank met en zonder salariŽren
- Koelcel en Vriescellen
- Koel eiland
- Vrieskist
- Wand vriezer
- IJs toonbank
- STEK klare gebakkoelingen met of zonder graniet
- Snoepautomaten met koeling
- Broodautomaten met koeling
- Drankautomaat met koeling
- Koel aggregaten
- Verdampers
- Alles wat u nodig heeft voor koeling-Belt u ons voor meer vrijblijvende informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

-We ontvangen u graag met een kopje koffie en gedegen advies.

-Afspreken ook mogelijk in de avond.

-Hartelijk dank voor het bekijken van onze advertentie

Voor meer informatie hierover, gelieve telefonisch (+31) 0756871051

info@safecold.nl

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc N.O.T.K.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?