Nieuws

HUURCHECK

HUURCHECK

21-05-2016

HUURCHECK

Heeft u ook het nare gevoel dat u teveel huur betaald?

Veel winkeliers en horecaondernemers betalen te veel huur en dit terwijl er wettelijke mogelijkheden zijn om de huurprijs te verlagen. De kans is dan ook groot dat u recht heeft op een huurverlaging.

 

WANNEER?

Een aanpassing van de huurprijs kan in beginsel pas worden gevorderd als de eerste huurtermijn is verstreken en vervolgens moeten er minimaal vijf jaar zijn verstreken na de laatste huurprijsaanpassing.

 

HOE?

Wij brengen u in contact met onze partner in deze, die vervolgens eerst uw situatie gaat bekijken of u voldoet aan wettelijke vereisten om in aanmerking te komen voor een huuraanpassing en of u te veel huur betaald.

Als u ook inderdaad te veel huur betaalt, treden onze juristen en/of taxateurs in onderhandeling met uw verhuurder en zorgen ervoor dat de nieuwe huurprijsafspraken op een correcte wijze worden vastgelegd.

In het geval dat uw verhuurder niet direct mee wil werken aan een huurverlaging wordt in overleg met u de zaak aan de rechter voorgelegd.

 

VOOR WIE?

De huurcheck is voor alle groot of kleine hurende horecaondernemers en hurende winkeliers in Nederland.

 

DE KOSTEN!

Voor een huurcheck rekenen we € 250,-- excl. btw voor de haalbaarheidsrapportage. Indien u besluit om het vervolgtraject met ons in te gaan, dan werken we volledig op basis van NO CURE NO PAY. Dit principe geldt gedurende de gehele behandeling van uw dossier. Dus ook de advocaatkosten, de griffierechten en de deskundigenkosten vallen onder onze NO CURE NO PAY regeling. Alleen als er een huurverlaging wordt gerealiseerd, ontvangt u een nota. U betaalt 15 % van de gerealiseerde huurverlaging over een periode van vijf jaar. Als wij geen resultaat boeken, dan krijgt u geen rekening. U loopt dan ook geen enkel kostenrisico.

U ontvangt de factuur op de ingangsdatum van de nieuwe huurprijs. U kunt ook kiezen voor een gespreide betaling. In dat geval betaalt u geen 15% maar 20% over de gerealiseerde besparing over een periode van vijf jaar. U mag dan in 30 maandelijkse termijnen betalen.

 

CONTACT

Denkt u in aanmerking te komen voor een lagere huur of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden, stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en het adres van het gehuurde pand naar info@winkelmarktplein.nl.

Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op.< terug naar overzicht

Heeft u een suggestie?