20 panden advertenties Sorteer
 • Nette viswinkel in mijdrecht! Nette viswinkel in mijdrecht! Hele nette viswinkel ter overname aangeboden! Bevindt zich naast een lidl/kledingwinkel/slager/Aldi met voldoende parkeergelegenheid! Winkel zit in een huurpand, heeft goede inventaris waaronder koelcel/koelvitrine/spoelkeuken/2 bakpannen. Ook zijn er zitplaatsen zowel in de winkel als voor de deur waar iets genuttigd kan worden! 06 jul '19 Mijdrecht, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Chinese gezondheidspraktijk. Het betreft een ruime, compleet ingerichte Chinese gezondheidspraktijk dat is gelegen aan de Besterdring in het centrum van Tilburg. De praktijk is hier sedert 2008 gevestigd. Het betreft hier een keurig ingerichte praktijk met een hoge omzet en contracten met alle verz Tilburg, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Massage/ beautysalon ter overname aangeboden in Den Bosch Massage/ beautysalon ter overname aangeboden in Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een zeer gunstig gelegen massage/ beautysalon. In een van de oudste straten van de binnenstad van Den Bosch wordt een massage/ beautysalon ter overname aangeboden. Het pand is ook uitermate geschikt voor een Chinese gezondheidspraktijk. De zaak is gelegen in de Hinthamerstraat 174 te Den Bosch tegen Den Bosch, NB INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van de Grote Markt een fantastisch mooi ingerichte delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. De winkel is gevestigd een monumentaal pand met veel uitstraling en gezelligheid en heeft een unieke uitstraling die je even doet vergeten waar je bent. De inrichting is een Haarlem, NH INV/GW: € 92.500     Huur: € 1.353 /mnd.
 • Ingerichte Kapsalon te huur centrum Alphen aan den Rijn Ingerichte Kapsalon te huur centrum Alphen aan den Rijn Allure Beauty Care en Allure Hair Care zijn sinds 2012 gevestigd in 2 karaktiristieke panden in het oude centrum van Alphen aan den Rijn. Vanaf heden is de moderne compleet ingerichte kapsalon te huur. De kapsalon beschikt met de huidige inrichting over 3 werkplekken, een keukenblok, een wasunit en diverse mogelijkheden om verkoopproducten te prese 07 apr '19 Alphen aan den Rijn, ZH Huur: € 1.500 /mnd.
 • Afhaal- bezorgwinkel in centrum van Hilversum Afhaal- bezorgwinkel in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorgwinkel gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!
 • Juwelier ter overname aangeboden Sinds 1998 in Breda Centrum Juwelier ter overname aangeboden Sinds 1998 in Breda Centrum 't Ginneke Juwelier is gelegen op een zeer goede locatie aan het begin van de winkelstraat met leuke, bekende winkelketens cafe's en restaurants zoals C&A, Sostrene Grene,Blokker, SNSbank, KPN, Miss Etam nabij Hema, Zeeman en Wibra. Juwelier is elke dag geopend ook op koopavond-zondagen  Ginnekenstraat 82 4811JJ Breda De Juwelier • Bestaat al meer 28 feb '19 Breda, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Eigen zaak beginnen in de beauty branche Eigen zaak beginnen in de beauty branche Overname van de complete inventaris van mijn salon in figuurcorrectie. Ben jij op zoek naar een leuke baan voor jezelf? Wil jij je bestaande salon uitbreiden met speciale behandelingen? Kijk dan eens op mijn site. Wie weet is dit iets voor jou. Ik heb een bedrijf in figuurcorrectie. Bij mij komen vrouwen die problemen hebben overgewicht of graag ee 9281 KN INV/GW: € 13.500
 • Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van de Grote Markt een fantastisch mooi ingerichte delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. De winkel is gevestigd een monumentaal pand met veel uitstraling en gezelligheid en heeft een unieke uitstraling die je even doet vergeten waar je bent. De inrichting is een Haarlem, NH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.353 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Meubelzaak met winkel en werkplaats ter overname aangeboden Meubelzaak met winkel en werkplaats ter overname aangeboden Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke meubelzaak bestaande uit winkel en werkplaats in Best NB. De zaak is gunstig gelegen aan een doorgaande weg in Best. Totale oppervlakte bedraagt op de begane grond ca. 250 m2 en op de 1e verdieping ca. 225 m2 Mooie collectie betaalbare meubelen. De zaak is voor verkoop alleen weekend geopend Best, NB Huur: € 1.040 /mnd.
 • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land. Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte. Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet. De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • te koop kaaswinkel aan de Overtoom Amsterdam te koop kaaswinkel aan de Overtoom Amsterdam Ter overname aangeboden: kaaswinkel gelegen aan de drukke Overtoom in Amsterdam. Hier winkelen veel buurtbewoners en vaak ook toeristen. Naast de winkel bevinden zich zowel een keurslager, groenteman en andere winkels. De winkel is mooi en stijlvol ingericht en bied kazen, wijnen, salami's, tapanades, olijven, olijfoliën etc. aan. De zaak bestaat u Amsterdam, NH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.045,66 /mnd.
 • Viswinkel ter overname Viswinkel ter overname Hierbij bieden wij onze viswinkel ter overname aan. Het pand ligt gelegen in Laakkwartier Den Haag, en is goed te bereiken zowel met openbaar vervoer , eigen auto of lopend. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig Het is een hoekpand en het pand is verdeeld in 4 delen Voorgedeelte : Winkel met zitplaatsen Achter : Extra bijkeuken, Spoelkeuken e Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te huur te Uden (NB) Woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te huur te Uden (NB) Bij Horecawinkelmakelaars te huur aangeboden; woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te Uden (NB). Gunstig in jonge en kindvriendelijke woonwijk "Uden Zuid" gelegen, royale moderne vrijstaande villa met verwarmd zwembad, souterrain (kantoorruimte) en een garage/kelder geschikt voor meerdere auto's. Deze luxe villa met zijn prachtige ruimten, wordt Uden, NB Huur: Op aanvraag
 • Overname winkel renesse Overname winkel renesse Leuke winkel ter overname aangeboden, Afgelopen zomer 2017 is de winkel helemaal verbouwd en opgeknapt, er is een nieuwe vloer gelegd, mooie paskamer gemaakt met dezelfde tint als de vloer. Renesse is een leuk gezellig dorpje aan het strand met leuke winkeltjes, vermaak voor jong en oud in de zomerseizoenen. De winkel is compleet met toonbank, pask Renesse, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?