26 panden advertenties Sorteer
 • Eigen zaak beginnen in de beauty branche Eigen zaak beginnen in de beauty branche Overname van de complete inventaris van mijn salon in figuurcorrectie. Ben jij op zoek naar een leuke baan voor jezelf? Wil jij je bestaande salon uitbreiden met speciale behandelingen? Kijk dan eens op mijn site. Wie weet is dit iets voor jou. Ik heb een bedrijf in figuurcorrectie. Bij mij komen vrouwen die problemen hebben overgewicht of graag ee 17 feb '19 9281 KN INV/GW: Ä 13.500
 • Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van de Grote Markt een fantastisch mooi ingerichte delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. De winkel is gevestigd een monumentaal pand met veel uitstraling en gezelligheid en heeft een unieke uitstraling die je even doet vergeten waar je bent. De inrichting is een 23 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: Ä 65.000     Huur: Ä 1.353 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Gezondheidspraktijk ter overname in centrum Tilburg Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Chinese gezondheidspraktijk. Het betreft een ruime, compleet ingerichte Chinese gezondheidspraktijk dat is gelegen aan de Besterdring in het centrum van Tilburg. De praktijk is hier sedert 2008 gevestigd. Het betreft hier een keurig ingerichte praktijk met een hoge omzet en contracten met alle verz Tilburg, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Ä 1.650 /mnd.
 • Massage/ beautysalon ter overname aangeboden in Den Bosch Massage/ beautysalon ter overname aangeboden in Den Bosch Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een zeer gunstig gelegen massage/ beautysalon. In een van de oudste straten van de binnenstad van Den Bosch wordt een massage/ beautysalon ter overname aangeboden. Het pand is ook uitermate geschikt voor een Chinese gezondheidspraktijk. De zaak is gelegen in de Hinthamerstraat 174 te Den Bosch tegen Den Bosch, NB INV/GW: Ä 35.000     Huur: Ä 1.500 /mnd.
 • Afhaal- bezorgwinkel in centrum van Hilversum Afhaal- bezorgwinkel in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorgwinkel gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: Ä 39.500     Huur: Ä 550 /mnd.
 • Meubelzaak met winkel en werkplaats ter overname aangeboden Meubelzaak met winkel en werkplaats ter overname aangeboden Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Leuke meubelzaak bestaande uit winkel en werkplaats in Best NB. De zaak is gunstig gelegen aan een doorgaande weg in Best. Totale oppervlakte bedraagt op de begane grond ca. 250 m2 en op de 1e verdieping ca. 225 m2 Mooie collectie betaalbare meubelen. De zaak is voor verkoop alleen weekend geopend 04 dec '18 Best, NB Huur: Ä 1.040 /mnd.
 • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land. Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte. Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet. De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Ä 1.750 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • te koop kaaswinkel aan de Overtoom Amsterdam te koop kaaswinkel aan de Overtoom Amsterdam Ter overname aangeboden: kaaswinkel gelegen aan de drukke Overtoom in Amsterdam. Hier winkelen veel buurtbewoners en vaak ook toeristen. Naast de winkel bevinden zich zowel een keurslager, groenteman en andere winkels. De winkel is mooi en stijlvol ingericht en bied kazen, wijnen, salami's, tapanades, olijven, olijfoliŽn etc. aan. De zaak bestaat u 03 nov '18 Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Ä 1.045,66 /mnd.
 • Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van de Grote Markt een fantastisch mooi ingerichte delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. De winkel is gevestigd een monumentaal pand met veel uitstraling en gezelligheid en heeft een unieke uitstraling die je even doet vergeten waar je bent. De inrichting is een 23 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: Ä 92.500     Huur: Ä 1.353 /mnd.
 • Kleding reparatie winkel overnemen Kleding reparatie winkel overnemen Sinds 1983 open in Rotterdam 28 aug '18 Rotterdam, ZH OG: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Winkelruimte te huur in centrum Heemstede
  Gereserveerd
  Winkelruimte te huur in centrum Heemstede Winkelruimte te huur in centrum Heemstede. De oppervlakte bedraagt ca. 30 m2 en er is een toiletruimte aanwezig. Dit is een ideale locatie voor take away concepten. De voorgevel kan over praktisch de volle breedte geopend worden. In 2012 is de zaak geheel verbouwd en voorzien van een nieuwe elektrische installatie en voorzien van een muziek- en cam Heemstede, NH Huur: Ä 1.150 /mnd.
 • IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden
  Gereserveerd
  IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden Horecawinkelmakelaars mag u een goed lopende IJssalon ter overname aanbieden. Deze ijssalon is gelegen aan de Binnendoor te Heemstede en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met kwalitatief hoogstaand ijs en uitstekende koffie. Het bedrijf is zo te betrekken, apparatuur is goed onderhouden. In de periode sinds de opening hebben de huidige onde Heemstede, NH INV/GW: Bod gevraagd
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Viswinkel ter overname Viswinkel ter overname Hierbij bieden wij onze viswinkel ter overname aan. Het pand ligt gelegen in Laakkwartier Den Haag, en is goed te bereiken zowel met openbaar vervoer , eigen auto of lopend. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig Het is een hoekpand en het pand is verdeeld in 4 delen Voorgedeelte : Winkel met zitplaatsen Achter : Extra bijkeuken, Spoelkeuken e Den Haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Winkelpand te huur in Amsterdam West Winkelpand te huur in Amsterdam West Mooi winkelpand te huur aan een van de gouden straatjes van Amsterdam West in de buurt van de Foodhallen en de Kinkerstraat. Het winkelpand is direct beschikbaar en kan zo in gebruik worden genomen. Voorzien van witte muren, witte vloer, spotverlichting, aparte keuken, aparte toilet en pantry/opslagruimte, CV installatie, rolluiken voor entree en r Amsterdam, NH Huur: Ä 2.200 /mnd.
 • Woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te huur te Uden (NB) Woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te huur te Uden (NB) Bij Horecawinkelmakelaars te huur aangeboden; woonhuis met kantoor- c/q verkoopruimte te Uden (NB). Gunstig in jonge en kindvriendelijke woonwijk "Uden Zuid" gelegen, royale moderne vrijstaande villa met verwarmd zwembad, souterrain (kantoorruimte) en een garage/kelder geschikt voor meerdere auto's. Deze luxe villa met zijn prachtige ruimten, wordt Uden, NB Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?