< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Safecold Airconditioning

Safecold Airconditioning
  • Safecold Airconditioning
  • Safecold Airconditioning
  • Safecold Airconditioning
Staat: Nieuw in verpakking
Garantie: 18 maanden
Levering: bezorging mogelijk
Safecold Koeltechniek is een full service winkelinrichter met alle mogelijkheden voor koeling, vriezen , airconditioning en luchtbehandeling, sinds 2000 aktief en een eigen koelmeubelfabriek met vele modellen.Plaat koeling, geforceerde koeling, wandkoelmeubelen voor vlees, vis, agf groente en fruit, delicatessen, rauwkost, horeca, traiteur , kaas , bakkerij etc.
Safecold Koeltechniek En Vriestechniek levert maatmeubelen voor konfektie prijzen, vraag vrijblijvend offerte,zie ook onze website.Koeltoonbanken, wandkoelmeubelen, diepvrieseiland, koelkast, vrieskast, koelwerkbanken, diepvrieswerkbanken, rauwkostkoeltoonbanken, airconditioners, eigen technische dienst, degelijke garantie en nazorg ook in belgie.
Door ons brede assortiment hebben we voor elk koelprobleem de juiste oplossing. U kunt bovendien vertrouwen op de hoge kwaliteitseisen die wij aan de door ons geleverde producten stellen.


Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en/of vriesinstallatie, die uw producten op de juiste temperatuur houden. Natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw koelapparatuur en koelinstallaties.
Wij sluiten graag een onderhoudscontract met u af, waarmee niet alleen de levensduur van uw koelinstallatie wordt verlengd, maar ook de probleemloze werking ervan. Wij kennen diverse Service Level Agreements.
Tijdens kantooruren staat een goed geoutilleerd call-center gereed om uw storingsmelding aan te nemen en te verwerken in een modern geautomatiseerd planningsprogramma. Dit systeem staat continue in verbinding met onze landelijk verspreide servicemonteurs. Ook buiten kantooruren en in het weekend staan wij voor u klaar.

Airco installatie uitsluitend nieuwe geplaatst en aangesloten.

prijs op aanvraag.

Vrijblijvend offerte aanvragen.

Voor meer informatie hierover, gelieve telefonisch (+31) 0756871051

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Safecold Airconditioning N.O.T.K.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?