Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

Uitgebreid scala high performance Supermarkt, koelmeubelen, vriesmeubelen, van Safecold Beveiligingstechniek B.V.

Staat: Nieuw in verpakking
Bouwjaar: 2019
Garantie: 18 maanden
Levering: ophalen & verzending mogelijk
Safecold B.V. uw full service winkelinrichter met de specialiteit van het leveren en plaatsen van koeltoonbanken, wandkoekmeubelen, winkelinterieurs.

Wij verkopen koelmeubelen en Installeren koelmeubelen & Vriesmeubelen van Safecold Beveiligingstechniek B.V.

Wandkoelingen, koeltoonbanken Bekijk hier ons uitgebreide assortiment koeltoonbanken en wandkoelingen. Een koeltoonbanken of wandkoeling dient als etalage voor je gekoelde producten. Naast dat hij er geweldig uit moet zien moet hij uiteraard ook zorgen dat je producten onder de perfecte omstandigheden worden bewaard. Laat ons u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om u vragen te beantwoorden. Wij plaatsen repareren en onderhouden koeltechnische installaties in geheel Nederland en BelgiŽ.

Maak vrijblijvend een afspraak . Bel met onze adviseur S.J. Ramautar +310756871051 of +310651598874

informatie hierover, gelieve telefonisch (+31)0756871051 prijs op aanvraag.
Vrijblijvend offerte aanvragen

Safecold B.V. Koeltechniek is een landelijk werkende dienstverlener in koude, die zich decennia lang heeft bewezen als een stabiele en vertrouwde partner voor al uw koude vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in de productie, verkoop, reparatie en onderhoud van koelinstallaties en vriesinstallaties. Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en/of vriesinstallatie, die uw producten op de juiste temperatuur houden. Natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw koelapparatuur en koelinstallaties. Wij sluiten graag een onderhoudscontract met u af, waarmee niet alleen de levensduur van uw koelinstallatie wordt verlengd, maar ook de probleemloze werking ervan.

Wij kennen Diverse Service Level Agreement.

Tijdens kantooruren staat een goed geoutilleerd call-center gereed om uw storingsmelding aan te nemen en te verwerken in een modern geautomatiseerd planningsprogramma. Dit systeem staat continue in verbinding met onze landelijk verspreide servicemonteurs. Ook buiten kantooruren en in het weekend staan wij voor u klaar.

Safecold B.V. uw full service winkelinrichter met de specialiteit van het leveren en plaatsen van koeltroonbanken, wandkoekmeubelen, winkelinterieurs, koel en vriescellen, diepvriezers, impuls meubels, Airconditioning.

Nu (alleen verkrijgbaar) bij ons voor heel Benelux.ģ

www.safecold.nl/webshop/product/286726

www.safecold.nl

info@safecold.nl
Zie omschrijving
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Uitgebreid scala high performance Supermarkt, koelmeubelen, vriesmeubelen, van Safecold Beveiligingstechniek B.V. Zie omschrijving

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?